IM PRODUCTION

Filmska i TV produkcija/Multimedija/Dizajn

o nama

Ko smo mi

Da se predstavimo

Produkcija je osnovana 1992. godine pod imenom EXCALIBUR Production. Proširivanjem svojih delatnosti, izrasla je u I’M PRODUCTION – "malu kuću za velike zadatke". Uz pomoć vrhunske tehnologije i uz profesionalno i odgovorno obavljanje našeg posla, postavili smo standarde koji su razlog za nove poslove kod naših klijenata. Dobra produkcija za nas znači stvoriti uslove za realizaciju izuzetno kvalitetnog projekta. Iz tog razloga naši klijenti i mi ponosno stojimo iza svakog našeg projekta.

Naša filozofija

Sve što činimo, činimo do kraja odgovorno. Svaki novi zahtev je izazov za naš kreativni tim, koji uvek pronađe najbolje rešenje za naše klijente. Završeni poslovi na taj način postaju preporuka za buduće, nove zajedničke poduhvate.

Naša ponuda

  • Filmska i TV produkcija

    Realizacija samostalnih projekata i pružanje kompletnih usluga izvršne produkcije.

  • Grafički dizajn

    Tim naših dizajnera, ilustratora i slikara realizovao je brojne radove iz oblasti grafičkog dizajna i ilustracija, total dizajna i vizuelnih komunikacija.

  • Oglašavanje

    Otkako postojimo kao reklamna agencija, u celosti smo realizovali brojne propagandne kampanje manjeg obima i delove velikih propagandnih kampanja.

  • Multimedija

    Koristeći znanje i iskustvo, kombinacijom svih medija, klijentima omogućavamo multimedijalno predstavljanje u javnosti.

Imamo idealan tim za vaš projekat.

kontakt

  • +38 (0) 11 244 61 65

Baba Višnjina 24, Beograd